Gerrie Spalink van SprokkelHuuske zet Café-restaurant de Olde Mölle voort


NEEDE – Café-restaurant de Olde Mölle blijft behouden voor Neede. Vanmorgen maakte Marco en Ansjelien Seijger bekent dat er een huurder is gevonden. De familie Seijger kocht het pand van de familie Bok, die het horecabedrijf op de Needseberg jaren lang runde. Marco en Ansjelien zijn erg enthousiast dat het gelukt is om een uitbater te vinden. Gerrie Spalink zal op 1 september de sleutel ontvangen en daarna De Olde Mölle als vanouds voortzetten. Gerrie runt sinds 10 jaar het Sprokkelhuuske in Neede.

Aan het hart
Het ging Gerrie aan het hart toen ze hoorde dat De Olde Mölle zou gaan sluiten. Gerrie is opgegroeid in Geesteren Overijssel, waar haar familie Zalencentrum Spalink runt. “Het zit er toch in”. Zegt Gerrie, die zelf niet kan wachten om te gaan beginnen. “Alle verenigingen zijn weer welkom”. Zo laat zij aan Nieuws uit Berkelland weten. Café-restaurant de Olde Mölle zal weer gaan draaien zoals de gasten dat gewend waren. Men kan er dus terecht voor lunch, diner en natuurlijk voor feesten en partijen. “Ik denk dat ik een maand nodig heb om alles voor te breiden en dan gaan de deuren weer open, in elk geval ruim voor de carnaval”. Voor Het Sprokkelhuuske verandert er niets, dat blijft gewoon geopend.

 

Nieuws uit Berkelland sprak Gerrie toen Het SprokkelHuuske verhuisde naar de Oudestraat:

 

Deel dit artikel:

3 gedachten over “Gerrie Spalink van SprokkelHuuske zet Café-restaurant de Olde Mölle voort”

  1. Dit is goed nieuws voor Neede en haar verenigingen welk eerder bij de Molle hun thuishonk hadden. Heel veel succes Gerrie met je crew.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven