Corsoviering zondag 18 augustus Rekken

REKKEN – Op zondag 18 augustus is er om 10.00 uur een corsoviering in Rekken. Deze viering is de opmaat naar het Rekkens Volksfeest.

Informatie
De viering vindt plaats op een hele mooie plek: naast het dahliaveld bij de Piepermolen. “We hopen op mooi weer, want dan kan de corsoviering buiten worden gehouden.
Iedereen is van harte uitgenodigd. Voor stoelen wordt gezorgd, maar als u zelf een inklapbare tuinstoel wilt meenemen, is dat heel fijn”. Laat Betsy te Velthuis weten.

Titel
De corsoviering heeft als titel: “Groei en bloei.” De viering wordt georganiseerd door een grote groep vrijwilligers van beide kerken. Voorgangers zijn Willy Wantia en Dinie Bouwmeester. Er is weer een gelegenheidskoor onder leiding van Ineke van der Werf. Ina Broekstra zal de zang begeleiden op het keyboard. Tevens verleent ook muziekvereniging Crescendo haar medewerking.

Koffie
Na afloop van de viering is iedereen van harte uitgenodigd voor een kop koffie/thee of een glaasje fris. Op het terrein is een toilet aanwezig. Mocht het slecht weer zijn dan kunnen we uitwijken naar de tent op het feestterrein.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven