Zomerfeesten Eibergen past programma aan in verband met wedstrijd Nederlands Elftal

EIBERGEN – Het programma van het Eibergse zomerfeeest voor vrijdag 5 juli blijft zoals eerder aangekondigd. Alleen maakt men er, ivm de EK wedstrijd op zaterdag, nu een pre(t)-party van.

Oranje
Zaterdag 6 juli zal de Brink in Eibergen omgetoverd worden tot één grote oranje arena waar iedereen de wedstrijd Nederland – Turkije live op een grootscherm kan volgen!
Tijdens de rust wordt er door Harry’s Snackcounter gratis één snack aangeboden. Na de hopelijk positieve afloop van de wedstijd spelen de heren van The Party Criminals tot in de late uurtjes door om de overwinning te vieren! Kom dus aanstaande zaterdag 6 juli met zijn allen naar de Brink in Eibergen om Nederland naar de overwinning te juichen en dan wordt het ook daarna één groot feest van! Om de feestvreugde te vergroten heeft de organisatie besloten deze avond entree vrij te maken zodat iedereen kan genieten van het voetbal en het aansluitende feest! Mensen die al kaarten hebben gekocht kunnen op vertoon van het ticket 5 munten krijgen bij de kassa.

Programma zaterdag 6 juli:
19:30 uur Tent open
21:00 uur NEDERLAND – TURKIJE
23:00 uur Afterpaty met The Party Criminals

Tickets voor vrijdag zijn nog verkrijgbaar via de site www.zomerfeesten-eibergen.nl of bij de kassa in de tent.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven