Veel gezelligheid: Holterhoekse Kermis 16 en 17 augustus 2024

HOLTERHOEK – Na een geweldige editie in 2023staat de 107e editie van de Holterhoekse Kermis weer voor de deur en wel op vrijdag 16 en zaterdag 17 augustus 2024.

Verrassend
De feesttent staat in de weide naast Café / Restaurant Grenszicht. Het programma ziet er zeer verrassend uit met dit jaar als nieuw onderdeel
de strijd om de titel Super Holterhoekers. Dit nieuwe onderdeel zal de vorm krijgen van de ‘alleskunner’. Wie zijn de beste allrounders en zijn  sterk, slim, stoer, dapper, creatief en daadkrachtig? De Super Holterhoekers kunnen het allemaal en scoren het beste in alle opdrachten. Wie durft deze strijd aan te gaan? Geef je team snel op en wie weet sleept jullie team de winst wel binnen.

Alles kan
L
ekker hossen met je vrienden in de tent of toch relaxed een biertje drinken bij de bar? Lekker hangen op de bank in de OIdies tent. Op de Holterhoekse Kermis kan het allemaal. Het feest wordt afgetrapt met het ophalen van het Koningspaar 2023 Anne van den Dolder – Helmers en Demi Kersten en jeugdkoning Bas klein Avink. Dan zal er een gezamenlijke brunch plaatvinden waarna de strijd om de Super Holterhoekers van start zal gaan. Verschillende teams uit Holterhoek en omstreken zullen het tegen elkaar gaan opnemen. Het avondfeest zal een feestje worden met de band Suitz. Daar moet je bij zijn!

Zaterdag
Op zaterdag 1
7 Augustus zullen er heel veel Holterhoekers aan het bakken slaan voor het onderdeel dat vorig jaar nieuw is ingevoegd ‘Heel Holterhoek bakt’ en een groot succes is geweest. Wederom hoopt de organisatie op een groot aantal opgaven waarin er gestreden kan worden, voor de door de vakkundige jury verkozen  “ Meesterbakker Holterhoek 2024”. Aansluitend zal het jaarlijks terugkerende vogelschieten van start gaan waar menig Holterhoeker een kansje waagt om Anne van den Dolder – Helmers op te volgen. Tussendoor zullen er verschillende spelen plaatsvinden als ringfietsen en balgooien. En ook voor de kinderen wordt er van alles georganiseerd. Nadat de nieuwe koning of koningin is gehuldigd, met bijbehorendoptreden van de Grensmarietjes, en iedereen is opgewarmd, zal het avondfeest met de band Barcode een grandioze afsluiter zijn van deze Kermis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven