Open tuinen Weekend in Borculo

BORCULO – De trotse tuinbezitters Anton en Bertha Memelink én Louise en Dolf Bierhuizen stellen hun tuinen open voor bezoekers. Dat gebeurt in het Open tuinen Weekend in Borculo, zaterdag 20 en zondag 21 juli. Beide tuinen zijn van 11.00 tot 17.00 uur geopend voor bezoekers. In deze tuinen in Borculo kunnen belangstellenden en liefhebbers van Tuin & Kunst hun hart ophalen.

750 vierkante meter
Anton en Bertha Memelink hebben hun tuin aan de Ruurloseweg 6 in Borculo. ln 2002 zijn zij verhuisd naar dit huis met een middelgrote voortuin en een grote achtertuin, samen zo’n 750 vierkante meter. De tuin is geheel opnieuw ingericht en nog steeds aan verandering onderhevig. De tuin bestaat uit brede borders met veel bloeiende planten om een groot assortiment te hebben, zodat er het hele jaar wel iets bloeit. Vooral in het voorjaar als alle bollen uitgelopen zijn, is het een kleurrijk geheel. Naast groen in de tuin is er ook een vijver en enkele (kleine) fonteintjes. Door het contrast tussen planten en water wordt de tuin dynamischer. Doordat er net geen totaal overzicht is ziet men telkens weer verrassende hoekjes. Belangstellenden zijn altijd welkom om een kijkje te nemen en voor een heerlijk kopje koffie.

Doorkijkjes
In de Beeldentuin AJ & LW Bier aan de Haarloseweg 6 in Borculo kan men genieten van kleurrijke borders, verrassende doorkijkjes, waterpartijen, prachtig aangelegde vijver en natuurlijk van de zelfgemaakte kunstwerken van keramiek en hout. Onder het motto daar waar Natuur ook Kunst is. Dus kom kijken en genieten van deze oase van rust en geef de eigen tuin een upgrade door middel van een mooi stuk keramiek of houtsculptuur. Iedereen is van harte welkom en wordt veel tuinplezier toegewenst.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven