Woensdag 3 juli openhuis Afscheidshuis Diekgraven van 18.00 tot 21.00 uur


NEEDE –
Sinds 1 mei heeft Edwin Kist Uitvaartverzorging/Uitvaartverzorging Neede Aula Diekgraven overgenomen. De afgelopen weken werd er hard gewerkt om zowel de buiten- als de binnenkant van het pand te voorzien van een metamorfose.
Afscheidshuis
Edwin Kist Uitvaartverzorging is actief in de regio Twente en in de gemeente Berkelland. Met de overname van de aula willen ze Neede en daarmee Berkelland voorzien van een afscheidshuis. Het pand heeft aan de buitenzijde een upgrade gekregen met een nieuw likje verf en de nieuwe naam op de gevel, Afscheidshuis Diekgraven. Aan de binnenzijde is het aulagedeelte van het pand geheel gerenoveerd. Alles is aangepast naar de huidige tijd en straalt een huiselijke sfeer uit. “Het moet een vertrouwde omgeving worden waar men liefdevol afscheid kan nemen van een overledene”. Aldus uitvaartverzorger Han Mengerink.
Verzet
De opening zal plaats vinden op woensdag 3 juli. “Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen en ons te ontmoeten van 18.00 tot 21.00 uur”. Voor meer informatie: Han Mengerink, 06-22811575.
Foto: Dedi Pardosi

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven