Kaartverkoop voor Springplezier op de Brink in Eibergen begonnen

EIBERGEN – Na de eerste succesvolle editie vorig jaar, is het al weer bijna tijd voor Springplezier op de Brink in Eibergen. Dit jaar is het op 27 Juli van 10:30 tot 16:30.

Kinderen t/m 15 jaar kunnen zich uitleven op een nog grotere stormbaan dan vorig jaar. Dit jaar is hij ruim 30 meter lang!

Kleine kinderen
Natuurlijk is er ook aan de kleinere kinderen gedacht daarvoor is er een gewoon groot springkussen aanwezig, en voor de aller jongsten een echte ballenbak. Voor maar €2,00 per kind kunnen ze zich de hele dag vermaken. Voor deze prijs krijgen de kinderen een polsbandje+strippenkaart voor 3 keer ranja en wat lekkers. (ouders hebben geen polsbandje nodig)  De polsbandjes en strippenkaarten zijn vanaf 2 juli te koop bij Eeks in de Kluiversgang, hiermee kunnen ze zich de gehele dag vermaken.  Op=op, als er na de voorverkoop nog polsbandjes over zijn, zullen deze de dag zelf op het plein te koop zijn.

Wedstrijden
Ook zijn er 2 wedstrijdjes waar de kinderen aan mee kunnen doen, in verschillende leeftijdscategorieën wordt er gekeken wie het snelste de baan over gaan. Hiermee zijn leuke prijzen te winnen. Deelname is op eigen risico en altijd onder begeleiding van een volwassene. Er wordt beeldmateriaal gemaakt voor (social)media. Bij deelname stemt u hiermee in.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven