Grand Opening van Kinderopvang ‘De Kleine Burgemeester’ in stijl geopend door Burgemeester Joost van Oostrum


EIBERGEN – Vrijdag 28 juni markeert een bijzondere mijlpaal in gemeente Berkelland met de feestelijke opening van kinderopvang en buitenschoolse opvang de Kleine Burgemeester, die groots en chique werd geopend door Burgemeester Joost van Oostrum en locatiemanager Denise Rondeel.

Villa Smits
In hartje Eibergen in Villa Smits (het voormalige Burgemeestershuis) werden de gasten verwelkomd in de prachtig ingerichte ruimtes, waar de mocktails en gezonde hapjes klaarstonden om de feestelijke sfeer te versterken. Met trots onthult de Kleine Burgemeester haar unieke pedagogische visie ‘de rijke speel-leeromgeving, gericht op het optimaliseren van de ontwikkeling van ieder kind. De visie is gebaseerd op het concept van ‘ruimte als derde pedagoog’, waarbij de omgeving essentieel is voor het stimuleren van groei en zelfontplooiing bij de kinderen.

Hechte groep
Het team van de Kleine Burgemeester bestaande uit een kleine, hechte groep van vaste pedagogisch professionals met ieder een eigen specialisme. De natuurspecialist, de atelierista en de educatieve professional stonden deze dag klaar om iedereen een persoonlijke rondleiding te geven. De opvang is smaakvol ingericht met oog voor detail en functionaliteit, waardoor een verfijnde en inspirerende omgeving gecreëerd is die aansluit bij de ontwikkelingsbehoeften van ieder kind. De sfeer ademt een huiselijk gevoel van welkom, warmte en ondersteuning, waar kinderen zich veilig voelen om te spelen, leren en ontdekken.

Opening
Tijdens de opening werd de aandacht gevestigd op het belang van kwalitatieve kinderopvang die niet alleen zorgt voor de fysieke behoeften van kinderen, maar ook de cognitieve, sociale en emotionele ontwikkeling stimuleert. De Kleine Burgemeester streeft ernaar om een voorbeeld te zijn voor excellente kinderopvang, waarin elk kind de ruimte krijgt om te groeien tot zijn of haar volledige potentieel. Joost van Oostrum benadrukte het belang van hoogwaardige kinderopvang in de gemeente en prees de Kleine Burgemeester voor haar toewijding aan het creëren van een stimulerende, gezonde en veilige omgeving voor de kinderen. De Kleine Burgemeester kijkt ernaar uit om een waardevolle bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de kinderen in Eibergen, Rekken, Neede en omstreken, en nodigt alle
ouder(s) uit om persoonlijk kennis te maken met haar vernieuwende pedagogische aanpak.

Fotograaf: Janitte fotografie

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven