Gemeentebelangen Berkelland gaat door : oudgediende Kion in bestuur, Janszen beoogd lijsttrekker

BERKELLAND – De politieke gebeurtenissen van de afgelopen maanden in Berkelland heeft Gemeentebelangen Berkelland beide raadszetels gekost. Zowel Rudi van de Esschert, als Ingrid van Dijk splitsten af. Hierdoor moeten ook de zittende  commissieleden van de lokale partij stoppen.


Arnold Kion terug
Op de algemene leden vergadering die maandagavond werd gehouden is een nieuw bestuur geïnstalleerd, bestaande uit Diana van Bijsterveld (voorzitter), Diane Kuenen (secretaris) en oudgediende Arnold Kion (foto boven) (penningmeester). Kion was jaren gemeenteraadslid namens Gemeente Belangen.

Lijsttrekker
“Meino Janszen (foto midden)  is beoogde lijsttrekker en zal de politieke kar gaan trekken”. zo laat nieuwbakken voorzitter Van Bijsterveld weten. “
Tot aan de volgende verkiezingen zal Gemeentebelangen Berkelland gebruik maken van haar inspraakrecht. In de tussentijd zullen we zoveel mogelijke Berkellanders bevragen welke uitdagingen er voor de politiek liggen en hoe Gemeentebelangen daar een oplossing voor zou kunnen bieden. Heb je nog suggesties of ideeën, kom in contact met ons [email protected]”. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven