Fietsvierdaagse VVV Ruurlo van 20 t/m 23 augustus

RUURLO – Van 20 tot en met 23 augustus 2024 vindt de Fietsvierdaagse VVV Ruurlo plaats, een jaarlijks terugkerend evenement dat fietsliefhebbers uit alle windstreken aantrekt. Deelnemers krijgen de kans om de prachtige landschappen van de Achterhoek te ontdekken, met routes die elke dag een andere richting op gaan vanuit Ruurlo.
Routes en afstanden
Er zijn dagelijks twee afstanden beschikbaar: ongeveer 40 km en 60 km. Deze routes bieden een gevarieerde en mooie fiets belevenis, geschikt voor zowel de recreatieve fietser als de meer ervaren rijder. Je kunt ervoor kiezen om één, twee, drie of alle vier de dagen mee te fietsen, afhankelijk van uw eigen planning en voorkeur.
Startpunt en tijden
Het startpunt is bij het gastvrijheidspunt VVV Ruurlo, gelegen aan het Kerkplein 20. Fietsers kunnen dagelijks starten tussen 9.00 en 12.00 uur. De routes zijn zorgvuldig op papier omschreven. Er zijn geen pijlen langs de weg om de route aan te geven, en voor degenen die de voorkeur geven aan digitale hulpmiddelen, zijn de routes ook via QR-codes beschikbaar. Deze codes kunnen ter plaatse worden gescand, waardoor de routes direct op uw telefoon of fietscomputer kunnen worden geladen.
Beleef de natuur van de Achterhoek
Fietsers zullen onderweg talloze mogelijkheden tegenkomen om te stoppen en te genieten van de omgeving, lokale lekkernijen te proeven, en historische bezienswaardigheden te verkennen. Anders dan in de krant aangegeven is vooraf aanmelden NIET nodig.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven