Uniek zomerconcert op de Brink in Eibergen


EIBERGEN – Diegenen die na twee dagen Eibergse zomerfeesten nog iets langer in de feestelijke sfeer wil blijven treft het. Op zondagmorgen 7 juli trakteren Euphonia en Excelsior de Eibergse bevolking op een gezamenlijk concert. De harmonie- en opleidingsorkesten slaan de handen ineen om een gezellig en laagdrempelig concert te verzorgen. Het gezamenlijke opleidingsorkest opent het zomerconcert om 11:00 uur en aansluitend zal het harmonieorkest een achttal nummers ten gehore brengen. Onder de toepasselijke titel Euphonia en Excelsior in harmonie is gekozen voor toegankelijke en veelal lichte muziek.

Even geleden
Ondanks dat muzikanten van beide muziekverenigingen met enige regelmaat bij het andere orkest meespelen, is een gezamenlijk concert iets van ‘even’ geleden. Het leek bestuur en leden van beide verenigingen goed weer eens samen voor het voetlicht te treden. De gekozen vorm met samengesmolten orkesten is sowieso voor het eerst en hopelijk smaakt het naar meer. Waarschijnlijk geldt dat ook voor het eten en drinken dat verzorgd wordt door Café-Restaurant Grenszicht.

Informatie
De toegang is gratis maar een vrije gift wordt erg op prijs gesteld. De eindtijd van dit zomerconcert zal rond de klok van 13:00 uur liggen: mis het niet!

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Uniek zomerconcert op de Brink in Eibergen”

  1. Mooi begin voor een goede samenwerking in een mooi Spieker
    Met een mooi theater

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven