Supermarkt Ribo en Stichting Volksfeest slaan handen in één voor een leefbaar Beltrum

BELTRUM – Het was begin dit jaar groot nieuws: Nico Pronk stopt met zijn supermarkt in Beltrum. Voor Rinaldo Bouwmeester, een ambitieuze ondernemer, kwam dit als een uitgelezen kans. Hij besloot de uitdaging aan te gaan en nam de supermarkt over. Rinaldo ziet Stichting Volksfeest Beltrum (SVB) als een waardevolle partner om hem met één van zijn uitdagingen te kunnen helpen.

Vernieuwingen
Supermarkt RiBo heeft de afgelopen maand hard gewerkt aan aanpassingen en vernieuwingen. Deze aanpassingen en vernieuwingen resulteerden in een financiële uitdaging. Rinaldo Bouwmeester besloot contact op te nemen met diverse partijen, waaronder Stichting Volksfeest Beltrum, om ondersteuning te zoeken.

Belang
Het bestuur van de SVB hecht groot belang aan het behoud van de supermarkt in het dorp aangezien het een essentiële voorziening is voor de gemeenschap in Beltrum. Bovendien organiseert SVB jaarlijks het gezellige dorpsontbijt tijdens de kermis, een traditie voor jong en oud, waaraan supermarkt RiBo graag een steentje bijdraagt. Dankzij deze samenwerking heeft SVB een bedrag van dertigduizend euro geleend. Dit bedrag wordt in vijf jaar terugbetaald.

Dorpsontbijt
Rinaldo is zeer blij met deze financiële ondersteuning en heeft daarom toegezegd de komende vijf jaar het dorpsontbijt te willen organiseren in samenwerking met Bakkerij Stroet. Door deze toezegging kan SVB het dorpsontbijt gratis blijven aanbieden aan de gehele Beltrumse gemeenschap.
Supermarkt RiBo en Stichting Volksfeest Beltrum zijn blij met deze samenwerking en gezamenlijke inzet voor een leefbaar Beltrum.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven