Oproep Oldtimers en standhouders voor de Vintagedag tijdens Halloweekend in Eibergen

EIBERGEN – Dit jaar is het ondertussen welbekende HALLOweekend in Eibergen op 1 t/m 3 nov. Uiteraard weer met de griezeltocht voor 5t/m 11 jaar en de horrortocht voor 12+.
En met een gezellige Najaarsbraderie op zaterdag met diverse optredens en lekker eten de hele dag door.

Vintagemarkt:
De zondag heeft een nieuwe invulling gekregen. Namelijk een vintagedag. Met oud Hollandse spelletjes voor de kinderen, muziek van toen, en lekker eten. En een leuke vintagemarkt om lekker te struinen naar die bijzondere en oude spulletjes.
Dit zal zeker geen rommelmarkt worden laat de organisatie weten, maar een brocante/vintagemarkt met allerlei mooie producten van 20 jaar of ouder.
Een kraam huren voor de verkoop van 2e hands vintage spullen kost €29,95. en reserveren kan door te mailen naar: [email protected] ovv VINTAGE 2024.

Oldtimers:
Deze dag staan er tussen de marktkramen in het centrum ook vele mooie oldtimers opgesteld ter bezichtiging. Heeft u zelf een mooi “vintage”voertuig? En wil u deze graag tonen aan de bezoekers,individueel of met uw vereniging ? Een auto, trekker, motor, brommer alles ouder dan 25 jaar is welkom.
De organisatie stelt per voertuig voor maximaal 2 personen een lunchpakket en consumptiebonnen voor koffie/thee beschikbaar. Opgave (of vragen?) mail dan naar [email protected] ovv VINTAGE 2024

Verdere info over het hele weekend volgt.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Oproep Oldtimers en standhouders voor de Vintagedag tijdens Halloweekend in Eibergen”

  1. Tot 31 december 2013 sprak men van een oldtimer wanneer de auto minimaal 25 jaar oud was. Sinds 1 januari 2014 is deze grens verhoogd naar 40 jaar of ouder. Van alle landen om ons heen hanteert Nederland momenteel de hoogste leeftijd die een auto moet hebben om zich oldtimer te mogen noemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven