Molenruiters uit Rekken pakken prijzen in de regio

REKKEN – Verschillende leden van de Molenruiters uit Rekken, verschenen het voorbije weekend aan de start op diverse concoursen in de regio. Er waren de nodige successen te vieren door Rekkense ruiters.

Prijzen
Marjan Wolterink heeft zaterdag 22 juni in Varsseveld een eerste prijs gewonnen in de B-dressuur met haar paard Minella. In Barchem deed Geert Rexwinkel mee aan de senioren wedstrijd springen en behaalde een derde prijs in de klasse B met zijn paard Noor.
In Eibergen was de laatste selectie wedstrijd dressuur voor de pony’s. Nena Winkelhorst behaalde een derde prijs in de klasse B met haar pony Jackpot. Hiermee heeft ze zich ook geselecteerd voor de Gelderse Kampioenschappen. Mayke Leusink werd kringkampioen in de klasse M2 cat D/E met haar pony Zoi en heeft zich daarmee ook geselecteerd voor de Gelderse kampioenschappen. Rita Voortman behaalde een 2e prijs in de klasse M1 met haar paard Goldstrike.

Zestallen
Ook deden de vier- en zestallen nog mee in Eibergen. Het paarden-viertal behaalde een tweede prijs onder leiding van Arjen Kraaijenzank. En het pony zestal heeft een eerste prijs gewonnen. Dit is een gecombineerd zestal samen met de Berkelruiters.

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven