Expositie Kunst uit Berkelland in Ruurlo

RUURLO – Aan de expositie ‘Kunst uit Berkelland’ die door KunstKring Ruurlo wordt georganiseerd doen dertig kunstenaars mee met heel verschillende technieken. De expositie is open van 6 juli tot en met 24 augustus in Galerie De Smidse in Ruurlo en is vrij toegankelijk van donderdag tot en met zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Er zal veel te zien en te beleven zijn.

Workshops
Gedurende de openingstijden van de expositie worden zes workshops en zes demonstraties gegeven in de expositieruimte. Zo geeft Yvon Bilderbeek een workshop Collages maken en Decoupage. Bouke Veltman geeft les in Intuïtief schilderen. Anne-Marie van Eck geeft een workshop Art Card en Hugo Pos geeft een les abstract schilderen. Voor informatie over data en tijden van de workshops kan men terecht op www.kunstkringruurlo.nl/cursussen. Men kan zich daar ook aanmelden voor de workshops. Een mooie kans voor mensen die ervan houden om in een inspirerende omgeving iets creatiefs te doen, maar men moet er wel op tijd bij zijn. De groepjes moeten klein zijn in verband met de ruimte.

Demonstraties
Elke middag is er een kunstenaar aanwezig om over haar/zijn werk te vertellen, maar daarnaast worden er ook demonstraties gegeven. Op 6 juli een demonstratie airbrush, op 14 juli een demonstratie vogeltjes boetseren. Op 27 juli een demonstratie keramiek, op 4 augustus wordt gedemonstreerd hoe je digitale collages kunt maken. Op 14 augustus vindt een demonstratie houtbewerken plaats en op 16 augustus schilderen. Alle zijn zeer de moeite waard om een kijkje te komen nemen.

Verkooptentoonstelling
De tentoonstelling heeft vrije toegang. De kunstwerken zijn allemaal te koop. Ze mogen, na betaling, meteen mee naar huis. Daarnaast worden meerdere kunstenaarsbenodigdheden te koop aangeboden. Zoals passe-partout karton, plexiglas en nog het een en ander. Het wordt een levendige en gezellige ontmoetingsplek voor (vrijetijds)kunstenaars en kunstliefhebbers. Gedurende de openingstijden zijn gastvrouwen aanwezig die de bezoekers ontvangen en wegwijs maken.

Voor meer informatie over de expositie, zie deze link. 

Deel dit artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer nieuws

Scroll naar boven