Erix promoveert ten koste van Sportclub Neede

NEEDE – Het is Sportclub Neede niet gelukt om te promoveren. Op het terrein van HVV Hengelo verloor de ploeg van Kevin Vos na strafschoppen van Erix. Het was een middag met alles er op en er aan. Erix kwam al snel op voorsprong, maar tijdens de rust stond Neede met 2-1 voor. In de tweede helft kwam Neede via een strafschop op 3-1 en leek de wedstrijd beslist, niets was echter minder waar. Na 90 minuten voetbal stond er 3-3 op het scorebord en volgde een verlenging.

Strafschoppen
Vlak voor het einde van de verlenging kwam Erix op 4-3, echter maakte Neede vrijwel direct 4-4. Strafschoppen waren het gevolg. Deze nam Erix beter dan Neede, waardoor de ploeg van Jeroen Stevens, die in het verleden ook Reunie uit Borculo en VIOS Beltrum onder zijn hoede had, promoveert naar de vierde klasse.