DeWolff in Openluchttheahter Eibergen


EIBERGEN – De band heeft sinds de oprichting in 2007 al meer dan 1.000 keer opgetreden en brengt een explosieve mix van bluesrock met een vleugje soul en psychedelica ten gehore: DeWolff. Op zaterdag 15 juni staat het uit Limburg afkomstige trio op het podium van het Openluchttheater Eibergen. Dertien jaar geleden was DeWolff ook al te gast in hetzelfde theater. De energie spatte toen van dit memorabele optreden af. De band bestaat uit de broers Pablo van de Poel (zang/gitaar) en Luka van de Poel (drums) en wordt aangevuld met Robin Piso (hammondorgel).

 

Edison
Ook het komende optreden in Eibergen belooft weer spetterend te worden. In 2019 won de groep een Edison in de categorie ‘Beste rockact’. Pablo van de Poel werd al twee keer gekozen tot de beste gitarist van de Benelux. In de nummers zijn klanken van wereldberoemde bands als The Allman Brothers, Led Zeppelin en Deep Purple terug te horen. Het hele repertoire is echter geheel eigen werk en dat is wat DeWolff tot een unieke band maakt.

 

Informatie
Het openluchttheater opent zijn poorten om 19.30 uur. In de voorverkoop kosten de tickets 30,00 euro en aan de kassa 32,50 euro. Verdere informatie is te vinden op de website www.openluchttheatereibergen.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven