Sportclub Neede in slotfase voorbij aan Lochuizen

LOCHUIZEN – Een derby met alles er op en er aan, dat was Lochuizen tegen Sportclub Neede vanmiddag op Sportpark Nieuw Olthaar. Neede kwam al vroeg op voorsprong, in de zevende minuut was het Jordy Ruppert die de 0-1 liet aantekenen. Ondanks een paar flinke kansen van Lochuizen was dit meteen de ruststand. In de 65ste minuut krijgt Lochuizen een penalty, Robin Jerusalem weet deze te verzilveren. Lang lijkt er opnieuw een puntendeling te komen in de derby (eerder dit seizoen eindigde Neede – Lochuizen ook in een gelijkspel). In de slotfase ging echter alles op de kop. Invaller Mitchon Leppink was de gevierde man bij Neede. Hij maakte vlak voortijd eerst de 1-2 en mag direct daarna een toegekende strafschop nemen welke hij ook verzilverd. Hiermee wint Sportclub Neede met 1-3 van de naaste buurman.