Pinksterkermis Noordijk staat voor de deur


NOORDIJK – Na bijna weer een  jaar wachten zijn ze er in Noordijk weer klaar voor en het beloofd ook dit jaar weer enorm veel feestplezier te worden. Het Pinksterfeest start op vrijdagmiddag 17 mei vanaf 15:00 uur, zoals al vele jaren met de spelletjes voor de basisschoolkinderen, ditmaal niet alleen voor de kinderen uit Noordijk maar ook andere basisschoolkinderen uit de buurtdorpen kunnen zich opgeven. Deze vinden plaats op het feestterrein aan de Schoolweg in Noordijk. Op diverse scholen zijn hierover flyers uitgedeeld. De deelname is gratis en opgeven kan via [email protected]  t/m 11 mei

Bedrijven uur
Ook dit jaar weer het Bedrijvenuurtje voor bedrijven uit Noordijk of betrokken bedrijven , aanvang om 17:00 uur!  Opgeven kan t/m 11 mei  via [email protected].  Munten zijn dan tegen een gereduceerd tarief verkrijgbaar. Kom ook gezellig met je collega’s na het feestterrein voor de vrijdagmiddagborrel en om het weekend in te luiden! ‘s Avonds in de tent gaat het feest om 20:00 uur van start met een “Piratenbattle. Verschillende teams gaan strijden om de titel “beste piraat”. De entree is gratis.

Zaterdag
Zaterdagmiddag 18 mei om 14.00 uur starten de feestelijkheden met het inhalen van de schutterskoningin, koningin vogelgooien dames en jeugdkoningin vogelschieten van 2023 olv muziekvereniging Concordia. Vanaf 15:00 uur begint het vogelschieten en diverse andere volksspelletjes. Opgave voor de spelletjes, uitgezonderd het vogelschieten voor 18+,  is op het terrein ook nog mogelijk Vanaf 21:00 uur is de tent open  en is er “happy hour”  t/m 22:00 uur. Dit houd in dat de entree tussen 21:00 en 22:00 slechts €5,- is. Vanaf 22:00 is de entree €10,- s’ Avonds speelt de coverband “CURLS ON FIRE”   zij spelen muziek vanaf de jaren 70 tot nu.

Zondag
Zondag 1e Pinksterdag staat in het teken van het beachvolleybaltoernooi en een trekkertoertocht voor oldtimers. Aanvang trekkertoertocht vindt plaats ongeveer tussen  9:30 – 10:00  uur vanaf het feestterrein. Ook dit jaar zit de tocht helemaal vol en kan er niemand meer bij.  De terugkomst wordt rond 15:00 verwacht. Voor  verdere info betreffende de route , volg facebook. Om 12:30 starten we met het beachvolleybal op het feestterrein. Ook dit jaar zitten we weer helemaal vol. Vanaf 16:00 uur start de band “ONWIES”  deze coverband speelt zowel Nederlands als Engelstalige nummers maar vooral ook nummers in het dialect.  Gratis entree.

Maandag
Maandag 2e pinksterdag starten we om 10:30 uur met het Noordijkse ontbijtbuffet voor alle Noordijkers en aanverwanten onder leiding van Bakkerij Stroet.  Opgeven kan nog t/m 11 mei via [email protected]. Tijdens en na het ontbijt treden de “GOLDEN OLDIES” op. Deze dames brengen muziek vanaf de jaren 30 t/m heden.

 

Om 12:30 start de verloting met prijzen van verschillende Noordijkse en Needse sponsoren. Loten zijn te koop tijden het ontbijt.

14:30 start de band “FREE WILLY”  en vanaf 17;00 speelt “BANDJE VOOR DE SFEER” . Ook deze dag is de entree gratis.

Dus komt allen 17, 18, 19 en 20 mei naar Noordijk !

TOT PINKSTEREN!

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven