Open Huis Muziekschool Berkelland

BERKELLAND –Op zaterdag 8 juni 2024 organiseert het Segnocollectief, de muziekschool van Berkelland, van 14.00 uur tot 16.00 uur haar jaarlijkse Open Huis. Dit keer in Kulturhus ’t Stieltjen, Wolinkweg 12 in Haarlo. Tijdens het Open Huis kan men kennismaken met de instrumenten en docenten van de Muziekschool. Instrumenten bekijken, uitproberen en een gratis proefles afspreken met de docenten.

Volwassenen
Natuurlijk kunnen volwassenen ook terecht voor instrumentale en vocale lessen, kom kijken en maak een afspraak voor een proefles. Het Segnocollectief, de muziekschool van Berkelland en omstreken, verzorgt muziekles op vrijwel alle muziekinstrumenten en zang. Alle docenten zijn afgestudeerd aan het conservatorium met als hoofdvak het instrument waarvoor ze les geven. Kwaliteit en veiligheid gegarandeerd. Begin dit jaar is de organisatie getoetst door het CBCT. De Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT) toetst als onafhankelijke organisatie de kwaliteit en toekomstbestendigheid van bibliotheek- en cultuurorganisaties.
Het resultaat is dat het Segnocollectief wederom het certificaat heeft gekregen. Dat houdt in dat deze muziekschool goed is georganiseerd en dat zij ook als enige muziekschool in Berkelland zelf landelijk erkende diploma’s mogen uitreiken.

Lesproducten
Om het muziekinstrument van jouw dromen te leren bespelen, zijn er verschillende nieuwe lesproducten beschikbaar. Deze zijn ook nog eens aantrekkelijk geprijsd! Ben je jonger dan 21 jaar en neem je les via één van de muziekverenigingen in Berkelland, dan ontvang je ook nog een mooie subsidie van de gemeente Berkelland.

Aanmelden
Aanmelden voor een gratis proefles kan ook via onze site www.segnocollectief.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven