Het Land van Kempers maakt kans op onderscheiding bij landelijke B&B verkiezing


GEESTEREN – Het Land van Kempers in Geesteren maakt met de B&B in de Mongoolse Yurt kans op een onderscheiding bij de landelijke verkiezing ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2024’, zo heeft Stichting Bed & Breakfast Nederland bekendgemaakt. De B&B is genomineerd in de categorie 3 tulpen. In totaal hebben twaalf B&B’s uit vier categorieën een nominatie ontvangen. De winnaar wordt op 5 juni bekendgemaakt.

Uitstekende score
Het Land van Kempers is genomineerd omdat het dit jaar een uitstekende score heeft behaald in de categorie 3 tulpen van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Deze score is gebaseerd op objectieve kwaliteitsnormen uit het officiële classificatiesysteem voor B&B’s. Bij de verkiezing speelt ook de mening van de gasten een belangrijke rol, daarom worden de subjectieve gastenreviews op Bedandbreakfast.nl eveneens meegewogen. De B&B van Het Land van Kempers in de Achterhoek concurreert met Erve Groot Wegereef in Hengevelde (Overijssel) en B&B Bij het rechte eind in Drunen (Noord-Brabant) om de winst in de categorie 3 tulpen. Welke accommodatie de nominatie mag verzilveren en er met de winst vandoor gaat, wordt op 5 juni 2024 om 09:00 uur bekendgemaakt via www.bedandbreakfast.nl/blog/beste-bb. Dat geldt ook voor de genomineerden in de andere categorieën.

Over Stichting Bed & Breakfast Nederland
Stichting Bed & Breakfast Nederland is initiatiefnemer en uitvoerder van de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. De deelnemende accommodaties van dit classificatiesysteem worden periodiek bezocht door een mystery guest, beoordeeld aan de hand van een normenlijst en op basis daarvan ingedeeld in een klasse. De mate van comfort en luxe wordt weergegeven met behulp van 1 tot en met 5 tulpen. De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met Bedandbreakfast.nl: dé B&B specialist van Nederland.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven