Grote hennepkwekerij aangetroffen aan de Mors in Eibergen


EIBERGEN – Op woensdag 15 mei is er naar aanleiding van een melding over een geroken henneplucht een onderzoek opgestart in een bedrijfspand aan de Mors in Eibergen. Ter plaatse hebben agenten een doorzoeking gedaan. Hier hebben de agenten meerdere hennepkweekruimten aangetroffen, evenals verschillende benodigdheden voor de hennepteelt. Er werden ook hennepplanten aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen. “Over de exacte aantallen kunnen we nu nog geen uitspraken doen, maar ik kan wel benoemen dat het om een grote kwekerij gaat”. Laat een woordvoerder van de politie weten. Vermoedelijk is er ook sprake is van diefstal van stroom. Er is nog niemand aangehouden. “Brandgevaar, lekkage, verloedering van de leefomgeving en kans op geweld; de lijst met risico’s van een hennepkwekerij in de buurt is lang. Daarom zijn meldingen ook zo belangrijk. Dat is dus ook anoniem mogelijk”.

Meer uitleg is hier te vinden.

Foto: ter illustratie

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Grote hennepkwekerij aangetroffen aan de Mors in Eibergen”

  1. Buurvrouw Connie

    En zo verdwijnt er weer belangrijke bedrijvigheid uit ons mooie pitoreske dorpje. Eerst het casino, nu deze wietplantage… Het moet niet gekker worde!!!!!
    Gelukkig kan ik in Buurthuis Het Geschilde Tomaatje nog volop gokken en drugs gebruiken. Oh wee als de nvwa daar ook langskomt, waar moet ik anders in het weekend als een malle met bier gooien????

  2. Legaliseren en controleren die boel! Dan is er ook geen sprake meer van de genoemde nadelen. Daarnaast kunnen er accijns op worden geheven en kan er kwaliteitscontrole plaatsvinden.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven