Forkink Lastechniek en Advies betrekt nieuwe locatie in Eibergen

EIBERGEN – Forkink Lastechniek en Advies, de toonaangevende totaalleverancier op het gebied van lastechniek heeft vorige week officieel haar intrek genomen in het pand aan de Kiefteweg 1b in Eibergen. Deze verhuizing komt nadat het bedrijf uit zijn voorgaande locatie is gegroeid en meer ruimte nodig had om zijn activiteiten voort te zetten en uit te breiden.

Interland en Meekes
Het nieuwe pand, voorheen in gebruik door Interwand en Meekes, biedt Forkink Lastechniek en Advies de mogelijkheid om haar diensten en productaanbod verder te optimaliseren. “De groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt vereiste een grotere en meer toegankelijke locatie. Met deze verhuizing kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn,” aldus Arnold Prinsen, de eigenaar van Forkink Lastechniek en Advies.

Bereikbaarheid
De keuze voor de Kiefteweg werd ingegeven door de uitstekende bereikbaarheid en de functionaliteit van het pand, waardoor Forkink Lastechniek en Advies haar positie als totaalleverancier binnen de lastechnieksector verder kan versterken. Forkink Lastechniek en Advies heeft een reputatie opgebouwd als een betrouwbare leverancier van hoogwaardige lasoplossingen en deskundig advies. Het bedrijf zet zich in om met deze nieuwe stap haar serviceaanbod uit te breiden en aan de verwachtingen van haar klanten te blijven voldoen.

Opendag
Forkink Lastechniek en Advies plant tevens een opendag voor geïnteresseerden om het nieuwe pand te bezichtigen. De exacte datum van de opendag zal nog bekendgemaakt worden, nadat het pand volledig is ingericht en klaar voor gebruik.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Forkink Lastechniek en Advies betrekt nieuwe locatie in Eibergen”

  1. Jos Klein Gunnewiek

    Top,mooi dat het allemaal verder uit kan groeien, succes met de nieuwe uitdaging

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven