Carnavalsclub Lochuizen plaatst fotolijsten rond Neede


NEEDE – Carnavalsclub Lochuizen (CCL) stapt dit jaar in de grote optocht van Neede als een kleurrijke loopgroep, met een creatieve twist. Met startnummer 61 zullen ze een ‘kunstroute’ lopen, die niet alleen vermakelijk is om te aanschouwen, maar ook interactief voor het publiek.

Fotowedstrijd
De CCL heeft een ludieke winactie bedacht om de betrokkenheid van het publiek te vergroten. Langs de ingangen van Neede, aan de zijden van de molen en Noordijk, zijn fysieke fotolijsten geplaatst door de creatieve geesten van de club. Voorbijgangers worden uitgenodigd om een spontane, gekke foto te maken in deze lijsten en deze vervolgens te delen op Facebook. Deelnemers, die overigens 18 jaar of ouder moeten zijn, kunnen ervoor kiezen om de foto op de Facebookpagina van CCL te plaatsen of zelf te delen en de Carnavalsclub Lochuizen te taggen. Eenmaal gedeeld, maken ze kans op een prijzenpakket bestaande uit een doosje flügel en vijf Pipistrello consumptiemunten voor in de tent.

Winnaar
Om 17:30 uur, vlak na het einde van de grote optocht, zal de winnaar van de wedstrijd worden bekendgemaakt op de Facebookpagina van CCL. Voor de gelukkige winnaar is de prijs eenvoudig op te halen, links voorin in de tent, waar de leden van CCL gekleed in roze shirts klaar zullen staan.

De Needse optocht begint zondagmiddag om 13:30 uur vanaf het industrieterrein.

   

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Carnavalsclub Lochuizen plaatst fotolijsten rond Neede”

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven