Ouderwets ‘brommers kiek’n’ tijdens de reünie van Dancing De Ploeg en Disco Baan

GEESTEREN  – Het was in de jaren tachtig ThePlace To be voor de jongeren uit Borculo en omgeving. Dancing De Ploeg/Disco Baan. Het zegt de jongeren van tegenwoordig waarschijnlijk niets meer. Maar voor de veertigers/vijftigers en zestigers in de regio is het een begrip. Eerst Baan in Gesteren en later de Ploeg aan de (Oude) Nettelhorsterweg net over de Berkel en buiten de kom van Borculo was in de jaren tachtig hét uitgaanscentrum voor de regio. Een hele generatie Achterhoekers leerde er hun grote liefde kennen.

Herinneringen
Op zate
rdagavond 23 maart kunnen ze mooie herinneringen ophalen, want een aantal mensen zijn druk bezig met de organisatie van een reünie. De muziek op deze avond wordt verzorgd door een voor deze gelegenheid opgerichte band en door drievoormalige Baan/Ploeg Discjockeys, Geert-Jan Reuvekamp, Tonny Power en Jan Schutte, die weer plaatsnemen achter de draaitafel. Dit alle bij café restaurant Baan aan de Dorpstraat nr 6 in Geesteren Gld.

Informatie
Kaarten voor de reünie kosten
10,- euro in de voorverkoop en 13 euro aan de zaal. „Er kunnen maximaal 500bezoekers worden toegelaten. We raden mensen aan om snel kaarten te kopen, want vol is vol.” De kaarten zijn online te bestellen via de website. Deze link is ook te vinden op de Facebookpagina van Dancing De Ploeg en op de website www.crossroadsborculo.nl

Voor wie liever een echt kaartje wil hebben, kan die ook kopen bij Café restaurant Baan in Geesteren Dorpsstraat 6, 7274 AN Geesteren Gld.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven