Eibergs Fotografen Gilde heeft weer plaats voor enkele nieuwe leden

EIBERGEN – De leden van het Eibergs Fotografen Gilde komen op 6 september weer bij elkaar, vanaf 19.30 uur in de Huve. Het maandthema is deze keer de mooiste vakantiefoto.

Thema
Elke maand is er een ander thema, waar de fotografen zich in vast kunnen bijten. De foto’s worden op elke clubavond besproken en van opbouwend commentaar voorzien. De fotoclub bestaat al ruim acht jaar en kan nu na een jarenlange ledenstop weer nieuwe leden ontvangen. Naast het bespreken van foto’s zijn er ook diverse doe-dagen. Ook komt dit jaar nog iemand van Camera Nu om alles te vertellen over flitsers et cetera.

Lid worden
De gezelligheid staat bij de club altijd hoog in het vaandel; op een plezierige manier bezig zijn met je hobby. Wie ook graag lid zou willen worden, kan contact opnemen met de voorzitter William Slotboom (tel. 06-53144385) of met de secretaris van de club, Ingrid van der Holst (06-124602112). De fotoclub komt altijd samen op de woensdagavond om 19.30 uur in de Huve. De kosten van het lidmaatschap bedragen 10 euro per maand, daarmee is men ook lid van de landelijke fotobond en die verschaft ook veel informatie over de boeiende hobby fotografie.
Het Eibergs Fotografen Gilde streeft naar maximaal 20 leden om zo voor iedereen de nodige aandacht te kunnen geven. Aan de nieuwe website wordt momenteel hard gewerkt maar wie nieuwsgierig is, kan nog de oude website bekijken.

Vakantiefoto van Geert van der Veer van het Eibergs Fotografen Gilde

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven