Tjerja Knaken vertrekt als trainer bij Sportclub Rekken

REKKEN – Sportclub Rekken moet opzoek naar een nieuwe trainer. De huidige hoofdtrainer, Tjerja Knaken, liet de club vrijdagavond na de training weten na dit seizoen te vertrekken bij de vierde klasser. Knaken is bezig aan zijn eerste seizoen op ‘t Asterlo. De mededeling kwam als verrassing, de club had namelijk eerder laten weten dat Knaken zijn contract met 1 jaar had verlengd.

“Mijn vertrek bij Sportclub Rekken aan het einde van het seizoen houdt verband met mijn gezondheid in combinatie met alle drukke werkzaamheden, daarom moet ik gas terugnemen”. Zegt Knaken. “Afgelopen woensdag heb ik de club op de hoogte bracht van mijn vertrek. Vrijdagavond na de training heb ik de spelers ingelicht”. Knaken geeft aan er alles aan te doen om met Sportclub Rekken in de vierde klasse te blijven. “Vooraf hadden we de doelstelling om de nacompetitie te halen en mee te doen om de promotie. Mede door een aantal blessures en het missen van te veel kansen is dat niet gelukt. We zijn nu weer zo goed als fit en gaan met een positief gevoel de tweede helft van de competitie in”. Knaken is ook jeugdtrainer bij KOSK en Excelsior’31 daar heeft de oefenmeester zijn contract wel verlengd.

Sportclub Rekken heeftinmiddels ook gereageerd “Wij respecteren Tjerja zijn besluit, en zullen actief op zoek gaan naar een vervanger”.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven