Toost en Proost mee op 100 jaar Muziekvereniging Concordia Beltrum


BELTRUM – Muziekvereniging Concordia uit Beltrum bestaat dit jaar 100 jaar. 100 jaar muziek, saamhorigheid, vriendschappen en memorabele momenten. Een rijke historie waar de vereniging ontzettend trots op is.

Toost en Proost
Om dit te vieren, nodigt de vereniging iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt, uit voor een Toost & Proost op 30 september a.s. om 20.00 uur aan de Bultemansweg 4A in Beltrum. De avond staat in het teken van het ophalen van mooie herinneringen en anekdotes, maar bovenal wordt het een gezellige, met muziek omlijste avond met iedereen die zich verbonden voelt met de vereniging.

Meld je op tijd aan
Heb je geen uitnodiging ontvangen? Ook dan ben je van harte welkom! Graag horen wij uiterlijk 9 september via een e-mail aan [email protected] of wij je op 30 september mogen verwelkomen. Wil je als spreker een bijdrage leveren aan de avond? Geef dit dan ook uiterlijk 9 september via het vermelde e-mailadres aan. Muziekvereniging Concordia kijkt uit naar een mooie, feestelijke avond!

Meer over 100 jaar Muziekvereniging Concordia
Bezoek de jubileumwebsite 100jaar.concordiabeltrum.nl om op de hoogte te blijven van alle jubileumactiviteiten van de muziekvereniging, zoals het Mega schuurfeest op 1 oktober (koop op tijd je tickets!) en een spetterend slotconcert op 10 december.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven